Låna 500

Här listar vi alla smslån på 500 så att du kan hitta det billigaste och bästa smslånet för detta lånebelopp. De billigaste lånen på 500 kr är helt gratis och dessa lån hittar du även under räntefria lån här på Snabblan24.nu, med tänk på att du måste vara ny kund för att låna 500 kr gratis. Förövrigt är det inte så många långivare som erbjuder så här små lån, därför är listan lite kort.

Tips: Klicka på den löptid du vill ha så listas de billigaste lånen i fallande ordning.

Jämför lånekostnader för 500 kr

Långivare1 mån2 mån3 månDirektHelgAnmUC  
creditstar liten135--JaNejOkNejMer infoAnsök
Expresskredit120--JaJaOkNejMer infoAnsök
Kundfinans100--NejNejNejNejMer infoAnsök
Meddelandelan150--JaJaNejNejMer infoAnsök
Onea--124JaJaNejNejMer infoAnsök
Smspengar45--JaJaOkNejMer infoAnsök
strandiafinans0*--NejNejNejNejMer infoAnsök
Viaconto125--JaJaOkNejMer infoAnsök
Vivus0*75*148*JaJaNejNejMer infoAnsök
Credigo165 - -JaJaOkNejMer infoAnsök
Easycredit165--JaJaOkNejMer infoAnsök

* Dessa priser gäller för nya kunder och baseras på att du betalar tillbaka lånet med Vivus långsammaste avbetalningstakt tills du gör din sista betalning. Månadsräntan efter de 30 räntefria dagarna är 15 %. 

Ett microlån i ordets rätta bemärkelse

Ett lån på 500 kr gör verkligen skäl för namnet microlån som brukar vara synonymt med sms lån. Det finns till och med en långivare som erbjuder ännu mindre lån än så: Vivus. Hos Vivus kan du låna så pass lite som 50 kr även om vi är mycket tveksamma om det finns någon som någonsin har tagit ett så litet microlån, men naturligtvis är det bra att man kan låna 500 kr eller mindre om man bara behöver låna några hundralappar.

Enkelt att låna 500 kr

Naturligtvis är kraven inte speciellt höga om du ska låna 500 kr, dels för att det handlar om en struntsumma och dels för att såna små smslån betalas tillbaka inom 14 – 30 dagar. Smslångivare som gör en individuell bedömning brukar ha mycket låga inkomstkrav för så små lån. Dessutom är de långivare som accepterar betalningsanmärkningar extra generösa i sin bedömning om du har anmärkningar och behöver ett sånt här litet lån.

Att tänka på

Om du bara vill låna 500 kr är det egentligen inte så mycket du bör tänka på eftersom det är ett så litet snabblån, men trots det ska vi visa dig vad du bör tänka på innan du lånar.

  • Ta ett gratis smslån eftersom det knappast borde vara några problem att betala tillbaka en femhundring i tid. Det finns många långivare som lånar ut 500 kr utan varken ränta och avgifter, men tänk på att det bara gäller nya låntagare.
  • Betala tillbaka på smslånet så fort du har fått in lite pengar för om du betalar tillbaka på lånet för sent för du betala ränta för hela löptiden.
  • Undvik smslån med uppläggningsavgifter eftersom det gör ditt lilla lån onödigt dyrt, men tack och lov är det ytterst få smslån som har en uppläggningsavgift.
  • Skjut absolut inte fram förfallodatumet även om du får göra det eftersom lånekostnaden i förhållande till lånet då blir löjligt hög.
  • Välj en så kort avbetalningstid som möjligt så att dina lånekostnader blir så låga som möjligt. Du bör aldrig lägga upp lånet på en längre tid än 1 månad.