Hitta rätt lån på Snabblan24.nu

Här på Snabblan24.nu hittar du flera olika sorters lån utan säkerhet, inte bara snabblån. Många lån är förvisso snabblån och SMS lån men hos oss hittar du även billiga privatlån och andra sorters lån. Snabblan24.nu har även kategoriserat ”våra” lån efter olika egenskaper. Vi har t ex en sida för snabblån och SMS lån som betalas ut direkt och en för lån då ingen UC tas. Syftet med det är att vi vill göra det enklare för dig att hitta det lån som passar just dig bäst. 

Nu ska vi ge dig en översikt över våra viktigaste sidor för dig som är ute efter ett lån, så att det blir lättare för dig att hitta ”rätt” lån.

Lån utan UC – för dig som vill behålla ditt Creditscore

På vår sida med lån utan UC hittar du ett stort antal långivare som inte tar sina kreditupplysningar hos UC. Tyvärr finns det fortfarande folk som tror att lån utan UC innebär att kreditgivarna inte tar någon kreditupplysning alls. Vi har till och sett i en av våra kära dagstidningar att skribenten/journalisten trodde att låna pengar utan UC innebär att långivaren inte tar någon kreditupplysningar alls, men det stämmer inte. Alla legala långivare är enligt lag tvungna att ta kreditupplysningar och ta hänsyn till dessa innan de beviljar lån. Det spelar ingen roll om det handlar om snabblån, SMS lån eller vanliga privatlån. De långivare som inte tar någon kreditupplysning hos UC tar sina kreditupplysningar hos andra kreditupplysningsbolag, oftast hos Bisnode och Creditsafe

Fördelen med att ta ett lån utan UC är att kreditupplysningen inte påverkar ditt Creditscore hos UC eftersom en förfrågan hos andra kreditupplysningsbolag inte syns i UC:s register. Och det är positivt eftersom de flesta banker och många andra stora aktörer tar sina kreditupplysningar hos UC. 

Snabblån och SMS lån direkt – för dig som behöver snabba pengar

Vår sida med snabblån och SMS lån direkt har endast lån som betalas ut direkt efter att din ansökan godkänns. Det behöver inte nödvändigtvis betyda att du får pengarna på en gång. Det finns långivare som gör en direktöverföring till sina kunders bankkonton och de som inte gör det.

Om långivaren gör en direktöverföring innebär det att pengarna hamnar direkt på ditt bankkonto, men om de inte gör det får du ändå pengarna ganska snabbt. Det är nämligen så att om utbetalningen görs innan kreditbolagets banks bryttid får du ändå pengarna samma dag. Skulle det ske efter det, eller på en helg, får du pengarna nästa bankdag. 

I vår lista över snabblån och SMS lån direkt ser du tydligt vilka lån som når dig direkt efter att de betalats ut och vilka som inte gör det. 

Om du bara vill titta på SMS lån som betalas ut direkt till just din bank kan du se vilka långivare som gör du på våra sidor med lån direkt till Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB och Danske Bank

Snabblån och SMS lån på helgen

De långivare som gör direktöverföringar till bankkonton och som även har öppet på helgen ser till att du får dina pengar direkt på helgen. De långivare som kan se att du får pengarna samma dag men inte direkt, kan inte göra helutbetalningar. På vår sida med snabblån och SMS lån som betalas ut på helgen hittar du enbart långivare som betalar ut lånet direkt till bankkontot på helgen. 

SMS lån på kvällen

På denna sida hittar du snabblån och SMS lån som hamnar på ditt bankkonto direkt, även efter klockan 18:00. Idag är det dessvärre inte så många långivare som betalar ut SMS lån direkt till bankkontot på kvällen, men det finns, till och med de som betalar ut pengar dygnet runt. 

Onlinekrediter och kontokrediter

På vår sida med onlinekrediter hittar du massor av kontokrediter som påminner om snabblån. Eller snarare, de flesta snabblångivare idag erbjuder onlinekrediter istället för SMS lån med fasta löptider. I praktiken är alltså även onlinkrediterna SMS lån, eller snabblån om du så vill.

Privatlån 

De privatlån vi presenterar på här på Snabblan24.nu erbjuds dels av banker och kreditbolag, dels av låneförmedlare. En del av privatlånen har en relativt hög ränta medan andra privatlån har en ränta från 2,95%. Det är denna sida du ska kika på om du är ute efter ett billigt lån. 

Låneförmedlare

En låneförmedlare samarbetar ofta med över 30 banker och kreditbolag, så när du gör en ansökan hos en förmedlare når den ett ganska stort antal långivare. Trots det tas det bara en enda UC på dig vilket är bra för ditt creditscore hos UC. Även här hittar du privatlån med en från-ränta på 2,95%.

Övriga sidor för dig som är ute efter ett lån

  • Snabblån 18 år. Det är långt ifrån alla snabblångivare som har en 18-årsgräns för sina lån, därför har vi samlat de långivare som har en 18-årsgräns på denna sida. 
  • Nya SMS lån. Här presenterar vi till alla nya SMS lån och andra lån vi lägger till på Snabblan24.nu. Så om du besökt oss tidigare och vill se vilka nya långivare vi lagt till, kan du alltid kolla in denna sida. 
  • Snabblån med ränta under 30%. Många snabblån, och i stort sett alla SMS lån, är högkostnadskrediter. Det innebär att de har en ränta på ca 30 – 40%, och de flesta av dessa ligger mycket nära 40%. På sidan med snabblån med en ränta under 30% listar vi enbart snabblån som inte räknas som högkostnadskrediter. 
  • Om du vill låna pengar på natten ska du besöka vår sida med SMS lån som betalas ut dygnet runt. Där hittar du förvisso bara två långivare eftersom det inte är så vanlig med utbetalningar 24/7, men det är ändå bättre än inget.
  • Skulle du vilja ta ett större lån än bara 20 000, 30 000 och vill få pengarna relativt snabbt ska du besöka vår sida med större lån som når ditt bankkonto inom 24 timmar

Förvisso har vi ännu fler sidor med lån här på Snabblan24.nu, men dessa är de viktigaste. Lycka till med att hitta just det lån som passar dig bäst! 

Publicerad 2021-08-20