Lån för Alla


Lån för Alla förmedlar lån på 5000 – 600 000 kr med en löptid på 1 – 20 år. Den effektiva räntan är på 3,34 – 33,40 % och sätts efter din kreditvärdighet. Om du har betalningsanmärkningar behöver det inte vara något problem eftersom Lån för Alla samarbetar med några banker och kreditbolag som accepterar det, men då måste du vara 20 år istället för 18 för att få låna. Precis som med alla låneförmedlare tar Lån för Alla bara en enda UC som delas med samtliga banker och kreditbolag som får ta del av din ansökan.

Obs! Lån för alla samarbetar inte med oss och andra jämförelsesajter längre. Du kan dock kolla in Freedom Finance som äger Lån för alla och som erbjuder samma tjänst.

Om lånen i korthet

 • Lånebelopp: 5000 – 600 000 kr.
 • Löptid: 1 – 20 år.
 • Pengar på kontot: Inom 4 bankdagar om du signerar låneavtalet med BankID. Det tar upp till 24 timmar innan du får dina lånerbjudanden och sedan högst 3 dagar till pengarna når dig efter att du har skrivit under låneavtalet med BankID.
 • UC: Ja, men bara en enda UC precis som hos alla andra låneförmedlare.
 • BankID: Ja.
 • Ränta: Årsränta 2,95 – 29,90%, effektiv ränta 3,34 – 33,40 %. 
 • Avgifter: Lån för alla tar ingen avgift för sin tjänst, men banken du väljer att låna av kan göra det, t ex uppläggningsavgift.
 • Exempel: Ett lån på 180 000 kr med en rörlig årsränta på 6,65 % och 120 avbetalningar på 10 år har en effektiv ränta på 6,86 %. Månadsbetalningen blir då 2058 kr och den totala summan som ska betalas in är 246 915 kr, varav 66 915 kr är den totala kostnaden för lånet inklusive avgifter.
 • Ägare: Freedom Finance Kreditservice AB som ingår i koncernen Zmarta Group.

Krav

 • Inkomstkrav: 100 000 kr/år. 110 000 kr/år om du har anmärkningar.
 • Åldersgräns: 18 år. Om du har anmärkningar är åldersgränsen 20 – 73 år.
 • Betalningsanmärkning ok: Ja, hos Lån för alla kan du ansöka om lån med betalningsanmärkning.
 • Övrigt: Ingen skuldsanering och inga kronfogdeskulder.
Ansök

Lån för många

En låneförmedlare som heter Lån för Alla vill så klart signalera att de flesta som ansöker hos dem blir beviljade. Naturligtvis blir inte alla, trots namnet, beviljade men väldigt många blir det. Om du bara tjänar minst 9200 kr/mån och är 20 år gammal kan du till och med få ett lån med betalningsanmärkningar, bara din betalningsförmåga är god nog. Du får dock inte ha några Kronofogdeskulder, så även om många får lån via Lån för alla får inte alla det. Skulle du ha ett skuldsaldo hos Kronofogden kan du istället kolla närmare på Kreditbolaget Nystart Finans istället.

Bakom varumärket Lån för Alla ligger den välkända låneförmedlaren Freedom Finance och det säger en del om hur lätt det är att få ett lån via Lån för Alla. Freedom Finance är ju kända för att vaska fram lån till de flesta, även till de som inte har en så bra kreditvärdighet.

Samarbetspartners

Lån för alla samarbetar med exakt samma banker och kreditbolag som ägaren Freedom Finance, men för tydlighetens skull listar vi alla 28 banker här:

Bank Norwegian, ICA Banken, Ikano Bank, Marginalen Bank, SEB, Swedbank, Sevenday, Collector Bank, Re:Member, Villabanken, Lendify, Bluestep Bank, Lån & Spar Bank, Wasa Kredit, Resurs Bank,  Forex Bank, Komplett Bank, Konsumentkredit, Nordax Bank, Santander Consumer Bank, Svea Direkt, Moneygo, Credento, Avida Finans, Big Bank, Credex, Credway och Cashbuddy.

Som du ser samarbetar Lån för Alla med såväl välkända banker som lite mindre kreditbolag. Det är de större bankerna som kan ge dig med en bra kreditvärdighet en riktigt låg ränta medan några av de mindre bankerna och kreditbolagen accepterar dig som har anmärkningar. Fördelen med att ansöka via en låneförmedlare som Lån för Alla istället för direkt hos bankerna är följande:

 • Du kan enkelt se vilken bank som ger just dig den bästa räntan eftersom man oftast får flera låneerbjudanden att välja på.
 • Du slipper att göra flera låneansökningar vilket du måste göra om du får avslag hos en eller flera långivare. Det innebär också att flera UC tas på dig medan Lån för Alla bara tar en UC.

Omdöme

Avslutningsvis ska vi knyta ihop säcken och titta på vilka fördelar och nackdelar du får om du gör en ansökan hos Lån för Alla:

 • Det positiva: Det är ganska lätt att få lån via Lån för Alla. Många samarbetspartners (28 stycken). Låg från-ränta. Betalningsanmärkning accepteras. Lågt inkomstkrav på 100 000 kr/år (110 000 kr/år om du har anmärkningar). Bara en UC.
 • Det negativa: Det kan ta upp till 4 bankdagar tills pengarna når ditt bankkonto. Hög högsta-ränta (men så hög ränta får man bara om man har dålig kreditvärdighet och har betalningsanmärkningar). Lån för Alla tar UC.
Ansök

Uppdaterad 2021-02-03