Snabblån & SMS lån på Kristi himmelsfärdsdagen 2021

Om du vill ta ett snabblån eller SMS lån på Kristi himmelsfärdsdagen 2021 har du kommit rätt. Här ger vi dig information om vilka långivare som har öppet på Kristi himmelsfärdsdagen och vilka som har stängt. 

Vilka betalar ut snabblån & SMS lån under Kristi himmelsfärd? 

Eftersom Kristi himmelsfärd är en helgdag är det i stort sett bara långivare som normalt betalar ut snabblån och SMS lån på helger som har öppet. De flesta långivare som enbart brukar betala ut lån från måndag till fredag håller stängt, eftersom Kristi himmelsfärdsdagen är en helgdag. Således bör du kolla in Snabblan24.nu:s sida Snabblån och SMS lån helg om du vill låna under Kristi himmelsfärdsdagen 2021. 

I år är det ytterst få långivare som har angett några avvikande öppettider för sitt kontor. Det kan innebära två olika saker. Antingen har de stängt trots att de inte har meddelat detta, eller så har de öppet som om det vore en söndag. Du bör alltså kolla in vilka tider långivarna brukar ha öppet på söndagar om du vill få ett snabblån eller SMS lån på Kristi himmelsfärdsdagen. Vi kan dock inte garantera att det finns någon enstaka långivare som har stängt trots att de inte informerat om detta. 

Kort och gott: Besök vår sida över snabblån och SMS lån som betalas ut under helgen och kolla vilka öppettider de brukar ha på söndagar, inte torsdagar. Om du vill vara helt säker på att lånet betalas ut på Kristi himmelsfärd kan du alltid ringa dem först eller kontakta dem via chatten på deras hemsida. En del brukar även ha en banner som visar att de har öppet. 

Dessa långivare har stängt på Kristi himmelsfärdsdagen

Det finns faktiskt fyra långivare av SMS lån och snabblån som uppger att de har stängt på Kristi himmelsfärdsdagen. Dessa långivare är:

  • Smspengar
  • GF money
  • Expresskredit 
  • Kundfinans

Dessa långivare har inte bara stängt på Kristi himmelsfärdsdagen. De har även stängt på fredag trots att det bara är klämdag, liksom lördag, söndag och måndag. Vi har ingen aning om varför de har stängt även den 17:e maj eftersom det är Norges nationaldag, inte vår. I vilket fall som helst öppnar de på tisdag igen, alltså 18:e maj. 

Egentligen är det i praktiken bara ett kreditbolag som uppger att de har stängt under på Kristi himmelsfärd eftersom ovanstående fyra långivare har samma ägare, GF Money Consumer Finance AB.

Bra att ha koll på öppettiderna

Vi på Snabblan24.nu tror inte att det är fler som lånar på Kristi himmelsfärdsdagen än under en vanlig vardag. Vi tror snarare att det är tvärtom. Vår erfarenhet är att det faktiskt är betydligt färre som lånar pengar på helgen än under vardagar. Dessutom är inte Kristi himmelsfärd en långhelg precis. Det är en enda dag som följs av en vardag, även om det är en klämdag.

Orsaken till att vi publicerat denna artikel är att du som funderar på att låna pengar under Kristi himmelsfärdsdagen ska få lite koll på vilka som hållet öppet. Och vilka som har stängt. Det är inte kul att ansöka om ett SMS lån eller snabblån på Kristi himmelsfärdsdagen och förvänta sig att få lånet redan samma dag, och så kommer inga pengar.  

Publicerad 2021-05-12