Billiga snabblån

Det är inga problem att få tag på de allra billigaste snabblånen här på Snabblan24.nu. Det är bara att kolla in våra lånjämförelser så ser du vilka snabblån som är billiga för just det belopp och den löptid du önskar. Vi ska trots det visa dig vilka smslån och andra snabblån som överlag är billigast.

Billigaste snabblånen vid 1 månads löptid

Om du bara behöver låna pengar en enda månad finns det flera långivare som erbjuder onlinekrediter med en räntefri månad:

  • Ferratum. Kreditlimit 1000 – 25000 kr.
  • Risicum. 1000 – 15000 kr för nya kunder (kan senare höjas till 20000 kr)
  • Vivus. 1000 – 6000 kr (kan höjas till 20000 kr längre fram)
  • Lånbutiken. 1000 – 15000 kr för nya kunder (kan höjas till 20000 kr).
  • Viaconto. 1000 – 20000 kr.

Dessa långivare erbjuder lån utan UC och Ferratum och Vivus accepterar betalningsanmärkningar.

Helt gratis i 2 veckor

Du kan också ta ett smslån helt utan ränta och avgifter hos följande långivare:

Hos de här långivarna tas inte heller någon UC vid dessa lånebelopp och Loanstep accepterar anmärkningar.

Billigaste smslånen

Vi vet att snabblån och smslån i praktiken är synonymer men ofta när man snackar om smslån syftar man på ganska små lån med en kort löptid, så i detta fall ska vi titta på vilka lån som är billigast när det gäller lånebelopp på några tusenlappar som ska betalas tillbaka inom några månader.

Om du vill låna upp till 5000 kr i 2 – 3 månader är Ferratum, Risicum, Lånbutiken och Mobillån billigast. Som du ser är de tre förstnämnda långivarna samma som erbjuder de billigaste snabblånen med 1 månads löptid. Däremot finns inte Vivus och Viaconto med här eftersom dessa lån efter den första månaden börjar bli lite kostsammare.

Om du vill låna runt 10000 kr i 6 månader är Monettis och Frogtails smslån billigast men sedan kommer de långivare som vi precis nämnde. Ha dock i åtanke att Frogtail erbjuder en individuell ränta så det är inte helt säkert att de är billigast vid detta lånebelopp och denna löptid.

Du kan själv kolla att det här stämmer i våra jämförelser.

Kan du tänka dig UC? Då blir det billigare

Visst finns det fördelar med att ta ett snabblån utan kreditupplysning hos UC, om inte annat försämrar det inte din kreditvärdighet, men det finns även en stor fördel med att vända sig till ett kreditbolag som tar UC: det brukar vara billigare. Inte minst om du tar ett lite större lån med en längre löptid.

Allra billigast är såklart banklån och liknande men det finns även snabblån som sitter på ditt bankkonto samma eller nästa dag som är hyfsat billiga, i alla fall om man jämför med smslån utan UC. Om du vill låna typ 10000 kr, 20 000 kr eller mer har följande snabblån lägst ränta:

  • Nordic Lån, Leasy, Thorn privatlån, Klicklån och Modus Finans som alla ägs av Thorn Svenska AB. Räntorna skiljer sig lite åt mellan dessa långivare men inte så mycket. Årsäntan är från ca 8 – 22 % och den effektiva räntan ca 11 – 26 %, beroende på långivare och din kreditvärdighet. Pengarna får man oftast samma dag eller nästkommande bankdag.
  • Cashbuddy som har en årsränta på ca 29 % och som dessutom accepterar folk som har anmärkningar
  • Goodcash som har en årsränta på ca 24 – 26 % och accepterar betalningsanmärkningar.
  • Brixo som har en nominell ränta på ca 30 – 35 % som också accepterar anmärkningar.

Och slutligen: billigast utan UC

Om du behöver låna en lite större summa pengar i ett år, precis som ovan, och inte vill ha UC kan vi rekommendera:

Ha i åtanke att alla långivare vi presenterat ovan inte alltid är billigast när det gäller precis alla lånebelopp. Denna lilla presentation är mest för att ge dig en liten översikt över var du kan hitta billiga snabblån och smslån. I våra jämförelser kan du, som sagt, hitta de allra billigaste lånen för just det lånebelopp du är ute efter. Där hittar du även vanliga privatlån som är ännu billigare men dessa lån är inget för dig som vill låna pengar snabbt, framför allt inte om du ansöker hos en låneförmedlare. Om du däremot inte behöver pengarna idag eller imorgon kan de definitivt vara ett bättre och billigare alternativ än snabblån.

27 juli 2018