Om oss

Snabblan24.nu är en sajt för alla som är på jakt efter ett snabbt litet lån, i första hand s.k smslån. Vi gör det enkelt för dig att hitta det snabblån som passar bäst för just dig efter dina önskemål och förutsättningar. Sajten uppdateras flera gånger i veckan så att all info förblir så korrekt som möjligt.

Vi presenterar även en två vettiga alternativ till smslån: onlinekrediter för dig som vill låna pengar snabbt och privatlån för dig som vill låna billig. Flera av våra privatlån erbjuds via låneförmedlare, men vi har även med några banker och P2P-lån i vårt sortiment. Du hittar alla dessa lån i menyn ovan.

Snabblan24.nu försöker alltså erbjuda en ren, avskalad, enkel och ärlig tjänst som kan vara till nytta för dig som behöver låna pengar snabbt eller billigt. Dessutom är utbudet av snabba lån och billiga lån extremt stort.

I menyn ovan hittar du snabbt det sorts lån du är ute efter och under jämför lån kan du enkelt jämföra smslån när det gäller lånekostnader och se vilka lån som kan betalas ut på en gång, som tillåter anmärkning osv.

Hos oss hittar du även massa nyttig info som har med lån och privatekonomi att göra i våra artikelsamlingar nyttiga artiklar och Privatekonomi som vi rekommenderar att du kikar på. Läs helst artikeln om vad du bör tänka på innan du lånar så att du inte hamnar i en situation då du får svårt att betala tillbaka på lånet. Det är varken i ditt eller vårt intresse.

Uppenbarligen är det många som uppskattat vår sajt eftersom vi numera har många besökare som dagligen väljer att låna pengar via Snabblan24.nu. Tack för det!

Om webbmastern och vårt företag

Jag som driver Snabblan24.nu heter Lars Persson, bor i Sverige och har arbetat som internetskribent/content writer i 5 år. Framförallt skrev jag om privatekonomi, t ex om att spara & placera och låna pengar, men det är få ämnen jag inte har skrivit om. Jag har även vikarierat som researcher och planeringsredaktör på SVT.

Idag driver jag själv några hemsidor (framförallt inom ekonomi) och Snabblan24.nu är en av dem. Det här är numera mitt heltidsjobb, men det är inte bara jag som jobbar med sajterna även om jag drar det tyngsta lasset. Jag ska dock inte förringa min frus insats, för det är hon som ser till att alla siffror i våra jämförelser (och mycket annan info) ständigt uppdateras och är så korrekta som möjligt, något som är mycket viktigt.

Snabblan24.nu började som ett litet testprojekt men efter att ha sett att de flesta av våra besökare uppskattat sajten har jag valt att förbättra den så att den tjänar sitt syfte: att se till att du som besökare hittar det lån som passar just dig bäst. Vi har massor av tabeller där du enkelt kan jämföra smslån och andra lån vilket hjälper dig att hitta det billigaste och bästa lånet för just dig. Där kan du jämföra lånens totalkostnader men även månadskostnader när det gäller lite större lån.

Eftersom sajten drivs av en enskild firma vill jag inte uppge organisationsnumret eftersom jag gillar inte att sprida mitt personnummer på nätet. Organisationsnummer för enskilda företagare är som bekant samma som personnumret. Under 2019 kommer företaget sannolikt ombildas till ett aktiebolag och då kommer jag placera organisationsnumret här.

Snabblan24.nu är även Barnsupporter “Företag Stor” (även kallad Barnsupporter Storasyster) hos Barncancerfonden 2020, precis som 2019. Det kan du se på deras hemsida under /for-foretag/andra-partnerskap/vara-barnsupportrar/.

 

Mer om oss på Snabblan24.nu

Du kan läsa mer om vår tjänst under våra villkor och Cookies.

Här kan du läsa om vår ssl-anslutning som gör det 100 % tryggt att besöka oss.

Snabblan24.nu samlar inte in några personuppgifter alls och kan således inte missbruka eller dela sådana uppgifter med andra, men om du vill veta mer om GDPR kan du läsa vår artikel om denna dataskyddsförordning här.

Det kostar inget att besöka och ta ett lån via oss. Vi får betalt från våra samarbetspartners för alla lån som tas via oss men det påverkar inte din lånekostnad. Förövrigt påstår vi inte att vi jämför samtliga lån som finns i Sverige, dessutom fokuserar vi främst på smslån och andra snabblån.

Läs även gärna vår artikel om vad vi anser om smslån.

Varmt välkomna till Snabblan24.nu!

Kontakt:

epost

Observera e-postadressen inte är klickbar eftersom vi vill undvika spam.