Om oss

Snabblan24.nu är en sajt för alla som är på jakt efter ett lån, oavsett om man vill ha ett smslån (snabblån) eller ett stort billigt lån. Vi gör det enkelt för dig att hitta det lån som passar bäst för just dig efter dina önskemål och förutsättningar. Snabblan24.nu har funnits sedan 2015 och uppdateras regelbundet så att all info förblir så korrekt som möjligt.

I början fokuserade vi enbart på snabblån men sedan några år tillbaka presenterar vi även två alternativ till smslån: onlinekrediter för dig som vill låna pengar snabbt och privatlån för dig som vill låna billig. Flera av våra privatlån erbjuds via låneförmedlare, men vi har även med några banker och P2P-lån i vårt sortiment. Du hittar alla dessa lån i menyn ovan.

Snabblan24.nu försöker alltså erbjuda en ren, avskalad, enkel och ärlig tjänst som kan vara till nytta för dig som behöver låna pengar snabbt eller billigt. Dessutom är utbudet av snabba lån och billiga lån extremt stort.

I menyn ovan hittar du snabbt det sorts lån du är ute efter och under jämför lån kan du enkelt jämföra smslån när det gäller lånekostnader och se vilka lån som kan betalas ut på en gång, som tillåter anmärkning osv.

Hos oss hittar du även massa nyttig info som har med lån och privatekonomi att göra i våra artikelsamlingar nyttiga artiklar och Privatekonomi som vi rekommenderar att du kikar på. Läs helst artikeln om vad du bör tänka på innan du lånar så att du inte hamnar i en situation då du får svårt att betala tillbaka på lånet. Det är varken i ditt eller vårt intresse.

Uppenbarligen är det många som uppskattat vår sajt eftersom vi numera har många besökare som dagligen väljer att låna pengar via Snabblan24.nu. Tack för det!

Om webbmastern

Jag som driver Snabblan24.nu heter Lars bor i Sverige och arbetade som internetskribent/content writer i 5 år innan jag lanserade Snabblan24.nu. Framförallt skrev jag om privatekonomi, t ex om att spara & placera och låna pengar, men det är få ämnen jag inte har skrivit om. Jag är dessutom utbildad inom ekonomi vilket också kan vara relevant.

Snabblan24.nu började som ett litet testprojekt i början av 2015, men efter att ha sett att de flesta av våra besökare uppskattat sajten har jag valt att förbättra den så att den tjänar sitt syfte: att se till att du som besökare hittar det lån som passar just dig bäst. Vi har massor av tabeller där du enkelt kan jämföra smslån och andra lån vilket hjälper dig att hitta det billigaste och bästa lånet för just dig. Där kan du jämföra lånens totalkostnader men även månadskostnader när det gäller lite större lån.

Snabblan24.nu har även varit Barnsupporter ”Företag Stor” (även kallad Barnsupporter Storasyster) hos Barncancerfonden 2019 och 2020.

Mer om oss på Snabblan24.nu

Du kan läsa mer om vår tjänst under våra villkor och Cookies.

Här kan du läsa om vår ssl-anslutning som gör det 100 % tryggt att besöka oss.

Snabblan24.nu samlar inte in några personuppgifter alls och kan således inte missbruka eller dela sådana uppgifter med andra, men om du vill veta mer om GDPR kan du läsa vår artikel om denna dataskyddsförordning här.

Det kostar inget att besöka och ta ett lån via oss. Vi får betalt från våra samarbetspartners för alla lån som tas via oss men det påverkar inte din lånekostnad. Förövrigt påstår vi inte att vi jämför samtliga lån som finns i Sverige, dessutom fokuserar vi främst på smslån och andra snabblån.

Läs gärna vår artikel som visar att vår jämförelsesajt uppfyller alla krav som ställs på oss.

Varmt välkomna till Snabblan24.nu!

Kontakt

epost

Postadress:

Snabblan24.nu

Postia 1097

214 13 Malmö

Observera e-postadressen inte är klickbar eftersom vi vill undvika spam.